Handelsbetingelser hos Bornholms Regionskommune

Telefon: 56920000
Email: madskole@brk.dk

Priser

Hos Bornholms Regionskommune tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Bornholms Regionskommune modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Udlevering

Bornholms Regionskommunes madskole serverer den bestilte mad i de madpauser der er tildelt den klasse barnet går i. Madbestilling skal være givet senest torsdag kl. 12 til den efterfølgende uge. Der er kun oprettet mad til de dage madordningen kører – det er ikke muligt at bestille til dage, hvor skolen er lukket, eller madordningen af andre årsager er lukket.

Reklamationsret

Da der kun kan handles mad i en madskoleordning, er der ingen reklamationsret.

Reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
3700 Rønne
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Da det er en madordning er der ingen fortrydelsesret. Bestillinger kan annulleres senest torsdag kl. 15 i ugen før maden er bestilt til.

Annulleringer sendes til:

3700 Rønne

Du kan ikke fortryde ved blot at udeblive fra madskolen.

Returnering

Da der kun handles skolemad i denne webshop, er der ingen mulighed for at returnere noget.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil torsdag kl. 15 i ugen før maden er bestilt til

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: madskole@brk.dk